Viszonteladói találkozónk 2020.

Örömmel számolhatunk be róla, hogy 2020.03.06-án pénteken megrendeztük első viszonteladói találkozónkat!

Mint, ahogy az már korábbi bejegyzéseinkből kiderül, az elmúlt időszakban cégünk több jelentős fejlesztésen ment át, és ezeket az újdonságokat szerettük volna megmutatni partnereinknek is.

Gépeink viszonteladóinknak köszönhetően az ország szinte minden megyéjében megtekinthetők és megvásárolhatók, így a jó szakmai kapcsolat kiemelten fontos számunkra.

A találkozó napját gondos tervezéssel készítettük elő, hogy legyen lehetőség szakmai tájékozódásra, ismeretszerzésre és ezek felfrissítésére, de egy kis kapcsolatteremtés/ápolás is beleférjen.

Szakmai előadásainkban röviden bemutattuk hamarosan 30 éves cégünket, melyek keretében megtudhatták vendégeink, hogyan alakult ki a cég mai arculata és tevékenységi köre és hogy mi köze volt a Metalwolf Kft.—nek a kezdetek-kezdetén a karácsonyfatalpakhoz?

Részletesen bemutattuk termékeinket, előnyeiket és a bennük rejlő lehetőségeket. Szó esett a már megtörtént és a még tervezett fejlesztésekről is. A visszajelzések alapján ez az előadásrész különösen fontos volt viszonteladóinknak, akik most megerősített ismeretanyaggal és motivációval tudják ajánlani gépeinket vásárlóiknak.

Ezt követően pedig elérkeztünk a legérdekesebb programhoz: körbevezettük vendégeinket a telephelyen. Bemutattuk az új gyártócsarnokot, festő- és felületkezelő fülkét, a forgácsológépeket… Így aztán igazán megelevenedhetett partnereink előtt a korábban az előadásokban látott múlt és jelen közti különbség. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen igazán érdeklődő közönséget kalauzolhattunk, volt alkalmunk minden kérdésre válaszolni, és egy kicsit beszélgetni is.

A visszajelzés pedig gyorsan jött és nagyszerű érzés volt látni. 🙂


Összegezve azt mondhatjuk, hogy remek nap volt. Szeretnénk mindenkinek megköszönni ezen a platformon is, hogy megtisztelt minket jelenlétével és érdeklődésével.

Reméljük, még sok ilyen találkozónk lesz!

Comments for this post are closed.