GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

AMENNYIBEN A TECHNIKA ÖRDÖGE KÖZBESZÓL BIZTOSAN ODAÉRÜNK. HATÉKONYAN, GYORSAN ÉS SZAKÉRTELEMMEL.

Az általunk forgalmazott gépekhez legalább 1 év garanciát biztosítunk. Minden, a gyártók által előírt szerviztechnikai eszközzel rendelkezünk. A Massey Ferguson gépekhez a legmodernebb diagnosztikai rendszerekkel vannak kollégáink ellátva. Szerviz ellátáshoz és kiszálláshoz is tudunk egyedi átalánydíjat kalkulálni.

GARANCIAIDŐN TÚLI JAVÍTÁSOK

MEGJAVÍTANI AKARJUK GÉPÉT, NEM PEDIG MEGGAZDAGODNI ÖNÖN!
Ne habozzon kollégáinkhoz fordulni, amennyiben gépe már kifutott a gyár által biztosított garanciából! Mindegy, hogy nálunk vásárolta vagy máshol -a forgalmazott márkáinkhoz – válogatás nélkül vállaljuk a szerviz szolgáltatást. Az ár miatt sem szükséges aggódnia – a márkakereskedői minőségből nem engedünk, de szerviz óradíjaink rendkívül kedvezőek.
 
MEGELŐZŐ ÁTVIZSGÁLÁSOK ÉS SZEZONRA FELKÉSZÍTÉS
Számos eset adódik, amikor egy szezon előtti átvizsgálással vagy felkészítéssel meg lehet előzni a nagyobb bajt. Érdemes gépeinket a komolyabb megterhelés előtt (traktorokat tavasszal vagy ősszel, kombájnokat munka előtt) alaposan átnézetni. Ebben szívesen állunk rendelkezésére, keresse kollégáinkat. Szezon előtti alkatrész kedvezményeket is tudunk biztosítani.

Függesztett kombinátorok-MW K-5,6-FH
Függesztett kombinátorok-MW K-5,6-FH