Unde se pot achiziționa utilajele agricole?

Utilajele se pot achiziționa la unul dintre revânzătorii noștri.

Este recomandat să cumpăr utilajul direct de la producător?

Prețurile sunt aceleași la revânzător și la producător.

Használt munkagépemet beszámítják vásárlás esetén?

Tárolási kapacitásunk véges, használt munkagépekkel nem foglalkozunk, kérem keresse fel az önhöz legközelebbi viszonteladónkat.

Hol tudom megnézni a munkagépeket?

Honlapunkon megtalálja viszonteladóink listáját, az ő telephelyükön, illetve cégünk székhelyén tudja megtekinteni a raktáron lévő, kész gépeket.
A már használatban lévő, eladott gépek térképes keresőjét szintén megtalálja oldalunkon. A tulajdonossal kérésre felvesszük a kapcsolatot, hogy akár az Ön lakhelyéhez közel megtekinthesse a mezőgépet.

Mennyi idő alatt készül el egy gép?

A gyártási határidő 2-6 hét között mozog, megrendelt géptípustól és a gyártási kapacitás leterheltségétől függően.

Hogyan jut el hozzám a megvásárolt gép?

Cégünk saját járművével biztosítja a házhozszállítást, ennek külön költsége nincs. Önnek csak egy lerakodásra alkalmas emelőgépet szükséges biztosítania kollégáink az eszközt összerakják és üzembe helyezik.

Mit kell tennem, ha a katalógusban szereplő gépektől eltérő elképzelésem van?

Cégünk szívesen megtervezi Önnek az elképzelt gépet, vagy módosítja a katalógusban lévő gép elemeit, illetve méretét. A megtervezett gépet egyedileg árazzuk, az ügyféllel részletesen egyeztetjük, és ezt követően kerülhet sor az egyedi gyártásra.

Biztosítanak garanciát a gépekre?

Minden termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Hol tudok alkatrészt vásárolni METALWOLF gépeimhez?

Az általunk gyártott munkagépekhez természetesen kopó- és pót alkatrészeket biztosítunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon és futárszolgálattal akár másnapra eljuttatjuk Önnek az alkatrészt.