Rendezze sorait a Metawolf sorközművelőkkel!

Kedves Gazdálkodó!

Rendezze sorait METALWOLF sorközművelőkkel! Vásároljon megbízható, magyar gépgyártótól !

Folytatjuk sorközművelőink bemutatását, nézzük, milyen kapákkal gyártjuk őket:

Háromféle kapa közül választhatnak: merev-, rugós- vagy töltögető kapával készülnek a kultivátoraink.

A hagyományos, merev kapák akkor hasznosak, ha nagyon gyomos területen szeretnénk használni a gépet. Itt ugyanis a rugós kapa hamarabb összeszedi a gyomot és eltömődik. Az oldalazó kapája hajlított szárú, így kisebb biztonsági távolságot tartva sem okoz kárt a kultúrnövényben.

rugós kapák viszont azért népszerűbbek, mert munka közben rezgő mozgást is végeznek és így jobban porhanyítják a talajt. A rugós kapáink 150mm lúdtalp kapákkal szereltek és a zsenge növények védelme érdekében növényvédő tárcsákkal is ellátjuk őket, ami később leszerelhető. A soronként 2 növényvédő tárcsa nálunk széria tartozék, benne van az árban.

A merev és rugós kapa mellett töltögető kapát is szerelhetünk a kultivátorra. Viszont a tapasztalatok szerint a szélső rugós kapák a növényvédő tárcsa eltávolítása után a megfelelő sebességgel húzva betöltik a töltögető kapák szerepét is.

A kocsikat úgy alakítottuk ki, hogy bármelyik kapa változatra átszerelhető igény szerint – így egy alapgéppel mindhárom kapaváltozatot tudja használni, aki METALWOLF sorközművelőt választ.

Sorközművelőinkhez műtrágyaszóró adaptereket is tudunk biztosítani:

Szilárd műtrágya kijuttató adapterrel és folyékony műtrágyaszóróval is kérhetőek a gépek.

szilárd műtrágyaszóró adapter egy tartályból, a sorok számának megfelelő adagoló egységből, és az adagoló elemeket meghajtó egységből áll. Az adagoló elemek tengelyének meghajtása lánchajtással, talajkopírozó kerékről történik. 500 literes és 650 literes tartállyal kapható.

Folyékony műtrágya kijuttató adapterek 660l-es tartállyal készülnek, kétféle szivattyúval.

1. Elektromos membránszivattyú

A műtrágya kijuttatását egy 4 kamrás elektromos (12V) membránszivattyú végzi. A szivattyú és a betáplálás közötti nyomásszabályozóval a műtrágyaszóró üzemi nyomása beszabályozható, a leválasztott folyadékmennyiség a tartályba visszavezetésre kerül. A készlet tartalmaz még egy szívószűrőt és egy nyomószűrőt, a vegyszer betápláló idomokat, membránzáras szórófej testeket és a kijuttatandó folyadékmennyiséghez kiválasztott, sávpermetezéshez szükséges fúvókákat. A megfelelő üzemi nyomás és fúvóka választásal a kijuttatható műtrágya mennyisége 60-180l/hektár.

2. TLT meghajtású szivattyú, önfeltöltő rendszerrel

A műtrágya kijuttatását egy TLT meghajtású, 3 membrános 115 l/perc teljesítményű Annovi Reverberi szivattyú biztosítja, menetsebesség arányos Jackal Spray Controller vezérlővel, kétszintes szűréssel. A műtrágya levezetése a kapákra rögzített rozsdamentes csöveken történik. Maximum 250l/hektár a kijuttatható mennyiség.

Reméljük, rövid összefoglalónkkal sikerül megkönnyíteni a választást.

Széles termékpalettánkban mindenki megtalálhatja, amire a gazdaságában szüksége van.
De ha mégsem, egyedi gyártást is vállalunk!

 

Áprilisban is hasznos információkkal jelentkezünk, olvassa el hírlevelünket akkor is. Addig pedig kövessen minket Facebookon, Instagramon, iratkozzon fel Youtube csatornánkra, hogy minden friss hírről értesüljön!

Ha segítségre van szüksége, állunk rendelkezésére!
Keressen minket elérhetőségeinken:
info@metalwolf.hu
Iroda: 06 78 517 070
Mobil: 06 20 350 8059

Üdvözlettel,

Farkas Csaba
ügyvezető, tervezőmérnök

Comments for this post are closed.