Metalwolf sorközművelők folyékony műtrágyaszóró adapterrel

Kedves Gazdálkodó!

Mindannyian nagyon várjuk az esőt, és sokat töprengünk azon, hogyan tudunk az aszály során is megfelelő tápanyag utánpótlást biztosítani a növényeknek.

Reméljük, hamarosan megérkezik a csapadék és kikelnek a kapás növények. Máris bemutatjuk, milyen megoldást kínálunk a gyomirtásra és a tápanyag utánpótlásra.

Nézzük először röviden, milyen sorközművelőket találnak meg nálunk:

Kultivátoraink 4 soros, 6 soros és 8 soros változatban készülnek. 3 féle kapával rendelhetők: merev kapával, töltögető kapával vagy a legnépszerűbb rugós kapás változatban. A kényelmes vonulás érdekében bizonyos változatok 2,5 méteres szállítási szélességre csukhatóak hidraulikusan.

A tápanyag utánpótlásról szilárd műtrágya kijuttató adapterrel is gondoskodhatunk, ebből találnak a kínálatunkban 450 literest, 650 literest és 750 literest is, saválló acélból.

A mostani csapadékszegény időben azonban sokak szerint hatékonyabb a folyékony műtrágya.

Erre az egyre gyakrabban jelentkező igényre is felkészültünk. A folyékony műtrágya kijuttató adaptereink 660l-es tartállyal készülnek, kétféle szivattyúval.

1. Elektromos membránszivattyú 
A műtrágya kijuttatását ennél a változatnál egy 4 kamrás elektromos (12V) membránszivattyú végzi.
A szivattyú és a betáplálás közötti nyomásszabályozóval a műtrágyaszóró üzemi nyomása beszabályozható, a leválasztott folyadékmennyiség a tartályba visszavezetésre kerül.
A készlet tartalmaz még egy szívószűrőt és egy nyomószűrőt, a vegyszer betápláló idomokat, membránzáras szórófej testeket és a kijuttatandó folyadékmennyiséghez kiválasztott, sávpermetezéshez szükséges fúvókákat.
A megfelelő üzemi nyomás és fúvóka választásal a kijuttatható műtrágya mennyisége 60-180l/hektár.

2. TLT meghajtású szivattyú, önfeltöltő rendszerrel
Ez a jelenleg elérhető legmodernebb, legprecízebb rendszerünk. A műtrágya kijuttatását egy TLT meghajtású, 3 membrános 115 l/perc teljesítményű Annovi Reverberi szivattyú biztosítja, menetsebesség arányos Jackal Spray Controller vezérlővel, kétszintes szűréssel.
A pontos adagolás csökkenti a felhasználandó műtrágya mennyiségét, ami nagyon fontos szempont a jelenlegi input árak mellett.

A műtrágya levezetése a kapákra rögzített rozsdamentes csöveken történik.
Maximum 250l/hektár a kijuttatható mennyiség.

Érdemes már most megrendelni a kultivátort, hogy biztosan Önnél lehessen a szezonra.

Széles termékpalettánkban mindenki megtalálhatja, amire a gazdaságában szüksége van.
De ha mégsem, egyedi gyártást is vállalunk!

 

Áprilisban is hasznos információkkal jelentkezünk, olvassa el hírlevelünket akkor is. Addig pedig kövessen minket Facebookon, Instagramon, iratkozzon fel Youtube csatornánkra, hogy minden friss hírről értesüljön!

Ha segítségre van szüksége, állunk rendelkezésére!
Keressen minket elérhetőségeinken:
info@metalwolf.hu
Iroda: 06 78 517 070
Mobil: 06 20 350 8059

Üdvözlettel,

Farkas Csaba
ügyvezető