Ismerje meg a METALWOLF tárcsákat!

Ismerje meg a METALWOLF tárcsákat! A tárcsák számítanak cégünk „zászlóshajójának”, ezek a gépek a legismertebbek és legnépszerűbbek a portfóliónkban. Ez nem véletlen, hiszen sokféle változatban és méretben gyártjuk őket, a megszokott magas minőséget nyújtva.

 

Az alap változatok: függesztett V tárcsák, középnehéz vontatott V tárcsák, nehéz vontatott V tárcsák – azonban a legfőbb paramétereken túl mindig az ügyfél kérése szerint lehet változtatni a kialakítást.

Most a függesztett változatokat szeretnénk részletesebben bemutatni Önnek

A függesztett V tárcsák ∅560mm-es, 4,5mm vastag spanyol Bellota lapokkal készülnek, alapkivitelben elöl csipkés, hátul sima lapokkal, de, mint szinte minden, ez is kérhető másként. 190mm-es öntvény távtartók, 35x35mm-es négyzetacél tengelyek, tengelyvégen kontra anyás rögzítéssel.  2,2m munkaszélességig soronként 1-1db, 2,4 m munkaszélesség felett soronként 2-2 db tengellyel, melynek csapágyazása ST740-es önbeálló, 36×36 mm-es négyszögfuratos golyóscsapágy.

 

négyszögfuratos csapágy előnye a körfuratoshoz képest, hogy meghibásodása, fűzött sor fellazulása esetén a betét együtt forog a tengellyel és távtartóval, a csapágy nem darálja, rág bele a tengelybe, távtartóba, mint a körfuratos csapágyak.
A 8 mm-es lemezből hajtott csapágytartó lábak 4 db csavarral kapcsolódnak a tárcsasor tartó gerendára heggesztett fülekhez. A csapágytartók távolsága állítható, javítás esetén nincs szükség hézagolásra. A szögállítás (max 20 fok) egyszerűen kivitelezhető, a rögzítő csavarok és a forgáspont csavar lazításával.

A munkaszélesség 1,3 – 3 m közötti, a gépek tömege 250-890 kg, teljesítményigényük: 30-100 LE.

Ezek a tárcsák pálcás elmunkáló hengerrel is kiegészíthetők. A hengerek mérete a tárcsához igazodik, tömegük 90- 250 kg közötti.

Alapkivitelben függesztett tárcsáink szántóföldi művelésre alkalmasak.

Erdő művelésre 2,2 m munkaszélességű, erősített kivitelű, lobe tárcsalapokkal szerelt „Naco-brutal” változatot ajánljuk. Ez nem szerepel az árlistában, de egyéni megrendelésre elkészítjük.

Gyártunk középnehéz és nehéz V tárcsákat is – ezeket következő hírlevelünkben mutatjuk be Önnek !
Reméljük, rövid összefoglalónkkal sikerül megkönnyíteni a választást.

Széles termékpalettánkban mindenki megtalálhatja, amire a gazdaságában szüksége van.
De ha mégsem, egyedi gyártást is vállalunk!
Kövessen miket Facebookon, Instagramon, iratkozzon fel Youtube csatornánkra, hogy minden friss hírről értesüljön!
Ha segítségre van szüksége, állunk rendelkezésére!
Keressen minket elérhetőségeinken:
info@metalwolf.hu
Iroda: 06 78 517 070
Mobil: 06 20 350 8059Üdvözlettel,Farkas Csaba
ügyvezető, tervezőmérnök