Viszonteladói találkozónk 2020.

Örömmel számolhatunk be róla, hogy 2020.03.06-án pénteken megrendeztük első viszonteladói találkozónkat!

Mint, ahogy az már korábbi bejegyzéseinkből kiderül, az elmúlt időszakban cégünk több jelentős fejlesztésen ment át, és ezeket az újdonságokat szerettük volna megmutatni partnereinknek is.

Gépeink viszonteladóinknak köszönhetően az ország szinte minden megyéjében megtekinthetők és megvásárolhatók, így a jó szakmai kapcsolat kiemelten fontos számunkra.

A találkozó napját gondos tervezéssel készítettük elő, hogy legyen lehetőség szakmai tájékozódásra, ismeretszerzésre és ezek felfrissítésére, de egy kis kapcsolatteremtés/ápolás is beleférjen.

Szakmai előadásainkban röviden bemutattuk hamarosan 30 éves cégünket, melyek keretében megtudhatták vendégeink, hogyan alakult ki a cég mai arculata és tevékenységi köre és hogy mi köze volt a Metalwolf Kft.—nek a kezdetek-kezdetén a karácsonyfatalpakhoz?

Részletesen bemutattuk termékeinket, előnyeiket és a bennük rejlő lehetőségeket. Szó esett a már megtörtént és a még tervezett fejlesztésekről is. A visszajelzések alapján ez az előadásrész különösen fontos volt viszonteladóinknak, akik most megerősített ismeretanyaggal és motivációval tudják ajánlani gépeinket vásárlóiknak.

Ezt követően pedig elérkeztünk a legérdekesebb programhoz: körbevezettük vendégeinket a telephelyen. Bemutattuk az új gyártócsarnokot, festő- és felületkezelő fülkét, a forgácsológépeket… Így aztán igazán megelevenedhetett partnereink előtt a korábban az előadásokban látott múlt és jelen közti különbség. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen igazán érdeklődő közönséget kalauzolhattunk, volt alkalmunk minden kérdésre válaszolni, és egy kicsit beszélgetni is.

A visszajelzés pedig gyorsan jött és nagyszerű érzés volt látni. 🙂


Összegezve azt mondhatjuk, hogy remek nap volt. Szeretnénk mindenkinek megköszönni ezen a platformon is, hogy megtisztelt minket jelenlétével és érdeklődésével.

Reméljük, még sok ilyen találkozónk lesz!

Köszönjük!

Az AGROmashEXPO lezártával szeretnénk köszönetet mondani, ugyanis a rengeteg látogatónknak hála, a Metalwolfnak siker volt az idei expo!

Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy:

? Sok visszatérő vásárlót üdvözölhettünk standunknál

? Remek visszajelzéseket kaptunk a gépekről

? Új vásárlókat is szereztünk

Köszönjük a jó beszélgetéseket!

Jövőre, ugyanitt!

❗️Az esetleges további kérdéseikkel is keressenek minket bizalommal, weboldalunkon a “Kapcsolat” fül alatt, e-mailben az info@metalwolf.hu címen vagy Facebookon.

Cégünk az AGROmashEXPO-n

Cégünk idén is részt vesz a méltán híres  AGROmashEXPO-n, melyet idén is a budapesti Hungexpo-ban rendeztek meg. Az expo 2020.01.22-25-ig várja látogatóit, minket személyesen a G pavilon 203 B standján találhatnak meg az érdeklődők.

A Metalwolf Kft. visszajáró kiállítónak számít a rendezvényen, hiszen azt tapasztaljuk, hogy partnereink szívesen részt vesznek ezen eseményeken, hogy tájékozódhassanak a legújabb gépekről, szolgáltatásokról, trendekről.  Nagy örömünkre mi is évről-évre egyre több látogatót köszönthetünk standunkon, és adhatunk nekik tájékoztatást azt általunk kínált termékekről, tárgyalhatjuk meg velük ötleteinket, és alkothatunk együtt egy számukra tökéletes talajművelőt.

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni, akik már felkerestek minket, és invitálni azokat, akik még nem.

Kedvcsinálóként pedig, az eddigi két nap képekben:

Találkozzunk az AGROmashEXPO-n!

Cégünk idén is részt vesz a 2020. január 22-től 25-ig megrendezett AGROmashEXPO-n, mely hazánk egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye.

Az eseménynek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad 4 napig otthont. Az érdeklődők színvonalas szakmai programok keretében tájékozódhatnak a mezőgazdasági gépek kínálatáról, szolgáltatásokról, input anyagokról, megismerhetik a díjnyertes termékek palettáját, és informálódhatnak a legújabb technikai innovációkról. 

Ha Önt is érdeklik a szakma újdonságai és szeretné megismerni termékeinket, esetleg van olyan egyedi elképzelése, amit a jelenlegi kínálatban nem talált meg, akkor is várjuk! Egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani! 
Jöjjön és beszélgessünk az ötleteiről! 

Cégünk a G pavolon 203 B standján várja Önöket. A mellékelt térképen láthatja hol is találhat meg minket pontosan az expo területén.  

További friss hírekért kövessen minket Facebook-on is!
A fejlődés nem állhat meg! – Évösszesítő és jövőbeli tervek a Metalwolf Kft-nél

Az év vége beköszöntével visszatekintettünk a vállalkozásunkat érintő  2019-es eseményekre, 

és elárultuk néhány 2020-as tervünket is az Agrárágazatnak. 

A fejlődés elengedhetetlen feltétele a XXI. század követelményeinek megfelelő, modern berendezésekkel felszerelt munkahely. Idén újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalkozásunk.

Megépítettük és használatba vettük az új gyártócsarnokot, a minden környezetvédelmi előírásnak és szabálynak megfelelő modern, nagy teljesítményű festőfülkét és az új irodákat, ahol még jobban ki tudjuk szolgálni a megrendelők igényeit, mind a gyártás, mind a tervezés és az adminisztráció tekintetében is.

Legnépszerűbb termékeink ebben az évben is a nagyobb művelési szélességű 2,8-6,2 méteres, középnehéz és nehéz vontatott és kisebb, 1,3-2,8 m munkaszélességű függesztett V-tárcsáink.

Fontos változás, hogy szinte nem készül tárcsa a rögöket aprózó, tömörítő, egyenletes talajfelszínt kialakító lezáróhenger, vagy a henger későbbi felszerelését biztosító vázkialakítás nélkül. Kínálatunkban tárcsáinkhoz kétféle hengertípus szerepel: az egyszerűbb és olcsóbb 400 mm átmérőjű, laposacél pálcás henger, és a robusztus, 480 mm átmérőjű ékgyűrűs henger, 100 mm-es gyűrűtávolsággal, és eltömődést megakadályozó sárkaparókkal.

Kora tavaszi időszakban megnőtt az érdeklődés és ügyfeleink a szokásosnál többet rendeltek simítólappal, vagy ékgyűrűs lezáró hengerrel kiegészített, sekély művelésre használt klasszikus fogasboronából, függesztett és félig függesztett kivitelben 2,2-9,2 m művelési szélességig.

Egyre többet értékesítünk, a palettánkba néhány éve bekerült ásóborona-családból. A 3 sor ásókéssel és két sor lezáróhengerrel szerelt munkagépeket 2,8-8,4 méter művelési szélességben gyártjuk.

A jövőbeli terveinkkel kapcsolatban megjegyezhető, hogy már nagyon várjuk a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AGROmashExpót. Különös tekintettel arra, hogy mint kiállítók ott mutatjuk be új termékünket, az új nyolcsoros változatban is szerelhető sorközművelő kultivátort, folyékony műtrágya kijuttatására alkalmas egységgel felszerelve. Várjuk a kedves érdeklődőket a szokásos helyünkön, a G pavilon 203B standján.

A 2020-as terveink között szerepel a középmélylazító-kínálatunk bővítése gyepek és legelők lazítására alkalmas eszközzel. A szántóföldi lazítók nem használhatók erre a műveletre, melynek legfontosabb feladata, hogy felső 25-30 cm tömörödött talajréteg kíméletes lazításával olyan talajállapotothozzon létre, mely által a növényzet ellenállóbb lesz a szélsőséges időjárással szemben, különös tekintettel a csapadékviszonyokra. A lazítás javítja a talaj biológiai életét, elősegíti a növények tápanyagfelvételét és az erőteljesebb gyökérfejlődést.

” Összegzésképpen elmondható, hogy továbbra is olyan eszközöket akarunk a gazdálkodók kezébe adni, amik a Metalwolf Kft. eddigi cégfilozófiáját hűen tükrözik. Ez azt jelenti, hogy a tőlünk vásárolt gépek ár-érték arányban kiemelkedőek, a legjobb tulajdonságokkal rendelkező, jó minőségű, hazai fejlesztésű és előállítású eszközök legyenek, melyek minden tekintetben megfelelnek a gazdálkodók elvárásainak. “

Talajművelő-eszközeinket számos helyen megtalálják: viszonteladóink szerte az országban várják a gazdákat. A viszonteladói listát megtalálják honlapunkon.

Megszokott telephelyünkön, Géderlakon is szeretettel várjuk az érdeklődőket. Itt a termékeinken kívül a megújult, modern üzemünk is megtekinthető. Ha felkeresnek bennünket, ügyfeleinkkel személyesen megbeszélhetjük elképzeléseiket, ötleteiket, hiszen egyedi tervezéssel és gyártással szintén foglalkozunk. A személyre szabott kiszolgálás és az új, modern üzemünk hűen tükrözik családi vállalkozásunk hitvallását: a Metalwolf Kft. innovatív, megbízható partner a talajművelésben.

Bemutatkozunk a Bábolnai Gazdanapokon (szeptember 5-8.)

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tudatjuk, hogy az idén 32. alkalommal megrendezett Bábolnai Gazdanapokon cégünk is jelen lesz kiállítóként. Ez a rendezvény az egyik legrégebbi hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítás, mely ebben az évben szeptember 5-8. között várj az érdeklődőket a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon. ( 2943 Bábolna, Mészáros út 1. )

A kiállításon megtekintheti a mozgó gépbemutatót, részt vehet a SMARTFARM konferencián, valamint szaktanácsadást is kérhet terveihez. A rendezvényről részletesebb információkat itt találhat. Mi pedig a Murvás kiállítói terület M33-as standján várjuk sok szeretettel.

Agromash 2019

Minden kedves partnerünknek, látogatónknak és érdeklődőnek köszönjük, hogy megkeresett bennünket standunkon!
Metalwolf