Hol tudom megvásárolni a munkagépet?

Az Önhöz legközelebbi viszonteladónknál, vagy közvetlenül nálunk.

Jobban járok, ha közvetlenül a gyártótól vásárlom meg a munkagépet?

Az árak azonosak a gyártónál és a kereskedőnél.

Használt munkagépemet beszámítják vásárlás esetén?

Tárolási kapacitásunk véges, használt munkagépekkel nem foglalkozunk, kérem keresse fel az önhöz legközelebbi viszonteladónkat.

Hol tudom megnézni a munkagépeket?

Honlapunkon megtalálja viszonteladóink listáját, az ő telephelyükön, illetve cégünk székhelyén tudja megtekinteni a raktáron lévő, kész gépeket.
A már használatban lévő, eladott gépek térképes keresőjét szintén megtalálja oldalunkon. A tulajdonossal kérésre felvesszük a kapcsolatot, hogy akár az Ön lakhelyéhez közel megtekinthesse a mezőgépet.

Mennyi idő alatt készül el egy gép?

A gyártási határidő 2-6 hét között mozog, megrendelt géptípustól és a gyártási kapacitás leterheltségétől függően.

Hogyan jut el hozzám a megvásárolt gép?

Cégünk kedvező áron, saját járművével biztosítja a házhozszállítást. Önnek csak egy lerakodásra alkalmas emelőgépet szükséges biztosítania kollégáink az eszközt összerakják és üzembe helyezik.

Mit kell tennem, ha a katalógusban szereplő gépektől eltérő elképzelésem van?

Cégünk szívesen megtervezi Önnek az elképzelt gépet, vagy módosítja a katalógusban lévő gép elemeit, illetve méretét. A megtervezett gépet egyedileg árazzuk, az ügyféllel részletesen egyeztetjük, és ezt követően kerülhet sor az egyedi gyártásra.

Biztosítanak garanciát a gépekre?

Minden termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Hol tudok alkatrészt vásárolni METALWOLF gépeimhez?

Az általunk gyártott munkagépekhez természetesen kopó- és pót alkatrészeket biztosítunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon és futárszolgálattal akár másnapra eljuttatjuk Önnek az alkatrészt.